Voor onze nieuwe leslocatie in de omgeving van Doetinchem zoeken we een betrokken NT2 docent (m/v).

Tornante Trainingen is specialist op het gebied van Nederlandse taaltrajecten en inburgeringstrajecten voor zowel inburgeraars, expats als werkgevers. Onze docenten zijn stuk voor stuk goed opgeleide en bevlogen mensen die graag bijdragen aan de taalontwikkeling en betere integratie van anderstaligen of mensen met een taalachterstand.

Onze cursussen (groepslessen, individuele trainingen of op maat gemaakte lesprogramma’s) worden overdag, ‘s avonds of in het weekend gegeven op diverse locaties in Rotterdam of op de locatie in Rijswijk. Bovendien starten we binnenkort ook met Nederlandse taallessen in de regio Doetinchem (in de Achterhoek).

Tornante Trainingen heeft het keurmerk ‘Blik op Werk’, is ISO gecertificeerd en in het bezit van de KCE-registratie voor het afnemen van examens.

NT2 docent Achterhoek
Voor de nieuwe leslocatie in de omgeving van Doetinchem zijn we op zoek naar een betrokken NT2 docent (m/v) voor Nederlandse lessen aan statushouders. Er wordt lesgegeven aan maximaal 15 cursisten per klas.

Functie-eisen: HBO werk- en denkniveau aangevuld met een NT2 certificaat, didactisch sterk, flexibel en enthousiast. Kennis van en ervaring met dienstverlening aan statushouders is vereist.

Het betreft ongeveer 15 lesuren per week, voor de komende 2 jaar. Indeling van de uren in overleg.

We zijn op zoek naar een docent die de functie als zzp’er kan invullen.

Meer informatie:
www.tornantetrainingen.nl
https://www.facebook.com/Tornantetrainingen/

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Lia Trum via 010 – 742 04 65.

Geïnteresseerd? Stuur dan z.s.m., maar uiterlijk 27 september een korte motivatie met CV aan liatrum@tornantetrainingen.nl

Nederlands leren en inburgeren start bij Tornante Trainingen.

« »