Nederlandse taallessen en inburgering bij Tornante
Tornante Trainingen heeft jarenlange ervaring op het gebied van Nederlandse taallessen en inburgeringscursussen. We werken met gekwalificeerde en betrokken docenten die een belangrijke rol vervullen bij het hoge slagingspercentage van onze cursisten. De cursussen bevatten veel lesuren per week en qua huiswerk verwachten wij ook veel inzet van de cursisten, daarnaast zijn er diverse trainingen waarbij we werken met taalvrijwilligers, stages en buddybegeleiding vanuit de praktijk. In de regio Rijnmond zijn we een van de grootste aanbieders van cursussen in dit segment en naar tevredenheid, want we scoren al een aantal jaar de hoogste klanttevredenheid in de regio.

Tornante Trainingen
Kwaliteit
– gekwalificeerde docenten, praktijkgericht lesmateriaal en regelmatige updates van lesprogramma’s en evaluaties van de cursussen.
Resultaatgericht – focus op individuele ontwikkeling met maximaal resultaat: met onze unieke lesmethodiek ‘Ons College’ kunnen cursisten een kwart sneller hun doelstellingen bereiken.
Specialist – jarenlange ervaring op het gebied van Nederlandse taallessen en inburgeringscursussen.
Maatwerk – flexibiliteit en maatwerk aansluitend op uw specifieke wensen.
Betrokken – persoonlijke en informele begeleiding.
Klantgericht – cursist en/of opdrachtgever staat centraal. Al een aantal jaar achter elkaar scoren we de hoogste klanttevredenheid in regio Rijnmond.
Bereikbaar – uitstekende leslocaties, voorzien van gewone leslokalen én computerlokalen in de regio Rijnmond.

Tornante Trainingen is in het bezit van het keurmerk ‘Blik op werk’ voor erkende taalscholen, de KCE-registratie voor het afnemen van examens en ISO 9001 voor een goed kwaliteitsmanagementsysteem.

Visie
Tornante Trainingen wil mensen op een laagdrempelige manier de kans bieden om beter mee te doen in de maatschappij. Nederlands leren en inburgeren vormen daarbij belangrijke basisprincipes.

Betekenis Tornante
Een berg beklimmen gaat vaak moeilijk in één stijgende lijn, want dat is stijl en vaak te zwaar. Bovendien is daar is veel kennis en ervaring voor nodig die niet iedereen bezit. Maar met behulp van haarspeldbochten -Tornantes in het Italiaans- blijkt de bergtop óók bereikbaar via een andere route. Zo kijken wij naar het leerproces: we helpen cursisten een hoger niveau te bereiken op een haalbare manier.