Alfabetiseren
Voor mensen die geen of nauwelijks onderwijs hebben gehad in hun land van herkomst, bieden wij alfabetiseringstrajecten op maat. Onze alfabetiseringstrajecten zijn heel toegankelijk; ervaren en betrokken docenten geven les in kleine groepen in een aangepast tempo waarbij de voortgang en de resultaten van de leerling centraal staan. In de lessen hangt een informele en prettige sfeer.

De alfabetiseringstrajecten zijn de voorbereiding voor inburgeringstrajecten.

E-learning mét laptop
Er wordt onder andere gewerkt met de internationaal veel gebruikte Rosetta Stone e-learning modules. U krijgt daarom een laptop tot uw beschikking, zodat u zelf –waar u maar wilt- eenvoudig het digitale lesprogramma kunt volgen en extra kunt oefenen.

Maatwerk
Lesplannen op maat passend bij uw situatie.

Lesrooster
Lessen zowel ´s ochtends, ´s middags, ´s avonds en in het weekend mogelijk.

Kosten
De exacte kosten van uw cursus kunnen wij bepalen als we weten wat uw niveau is en wat voor wensen u heeft. Maak een afspraak voor een gesprek en een gratis taaltoets voor het bepalen van de kosten.

Financiële hulp
Als u het lesgeld niet kunt betalen, denken we met u mee over een oplossing. Een betalingsregeling of een studielening bij de Overheid. Blijkt de cursus financieel nog steeds niet haalbaar en u wilt wel inburgeren, dan helpen we u met het zoeken naar een andere oplossing die wel bij u past.

Interessante links
www.naarnederland.nl
www.inburgeren.nl
www.rijksoverheid.nl/inburgering
www.blikopwerk.nl/inburgeren
www.duo.nl
www.lezenenschrijven.nl
www.bijcorrie.org
www.stichtinglov.nl

Klachtprocedure
Klachtenprocedure