Rekenen

Voor heel veel mensen is rekenen niet vanzelfsprekend. Misschien heeft u nooit goed rekenles gehad, of is het rekenen weggezakt omdat u het niet hoefde te gebruiken. Terwijl rekenen wel belangrijk is in het dagelijks leven: bij uw administratie, op de markt, in winkels, op uw werk, bij sollicitaties of bij een opleiding. En u bent niet de enige die rekenen moeilijk vindt! Daarom bieden we twee opleidingen aan waar het allemaal draait om rekenen: Rekenen 1F en Rekenen 2F. U leert (opnieuw) de basis van het rekenen en aan het einde krijgt u een mbo-erkend diploma.

De opleidingen zijn intensief, maar wel toegankelijk en leuk: in een jaar tijd haalt u uw gestelde doelen. Bovendien kunt u na het behalen van uw mbo-diploma doorstromen naar een mbo-beroepsopleiding. Hier kunt u een vak leren, zodat u daarna op zoek kunt naar een baan. Met een beroepsopleiding vergroot u uw kansen op de arbeidsmarkt.

Interesse? Neem dan contact met ons op voor een afspraak voor een gratis rekentoets.

Voor wie

De opleidingen met mbo-erkenning van Tornante Trainingen zijn toegankelijk voor iedereen die ouder is dan 18 jaar. Misschien komt u uit een ander land en wilt u Nederlands leren of beginnen met alfabetiseren of rekenen? Of bent u gewoon Nederlander en is het Nederlands en rekenen na uw schooltijd helemaal weggezakt. U bent beslist niet de enige! Na een opleiding bij Tornante Trainingen voelt u zich een stuk zekerder en kunt u nadenken over nieuwe mogelijkheden in uw ontwikkeling bijvoorbeeld door een vervolgopleiding of een mbo beroepsopleiding.