Tornante Trainingen
1e Pijnackerstraat 64
3036 GK Rotterdam
Telefoon 010 – 742 04 65
E-mail: info@tornantetrainingen.nl
Kaart wordt geladen, een moment aub.

Van:
Naar: 1e Pijnackerstraat 64, Rotterdam


Openbaar vervoer

De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

1e Pijnackerstraat 64, Rotterdam
Tramlijn 4 stopt vlak bij de 1e Pijnackerstraat. Vanaf Rotterdam Centraal Station neem je tram 4 richting Molenlaan. Je stapt uit bij halte Van den Hoonaardstraat. Je loopt dan 50 meter verder (in de zelfde richting als de tram rijdt) en loopt dan naar rechts de Zaagmolenstraat in. De tweede straat aan je linkerhand is de 1e Pijnackerstraat.

Riederlaan 200, Rotterdam
Tramlijn 25 en 20 stoppen bijna voor de deur. Dit is de halte Randweg, aan het begin van de Randweg. De Riederlaan is de eerste zijstraat van de Randweg aan uw linkerkant (gezien vanaf de kruising met de verkeerslichten Randweg / Boulevard Zuid / Hillevliet / Groene Hilledijk).

Abel Tasmanlaan 78, Vlaardingen
De Abel Tasmanlaan ligt vlak bij het treinstation Vlaardingen Centrum bus 57 stopt bijna voor de deur. Je op Vlaardingen Centrum bus 57 en je stapt uit bij halte Abel Tasmanlaan. Je bent dan al op de Abel Tasmanlaan en hoeft alleen nog maar naar nummer 78 te lopen.

Auto

Kom je met de auto, houd er dan rekening mee dat het op alle locaties betaald parkeren is. Betalen gaat alleen via chipknip.