Maatwerk Alfabetiseren

Soms past een standaard opleiding niet goed bij uw persoonlijke situatie of leertempo. Daarom bieden wij ook alfabetiseringstrajecten op maat. Ook deze alfabetiseringstrajecten zijn heel toegankelijk: ervaren en betrokken docenten geven les in kleine groepen of individueel in een aangepast tempo waarbij de voortgang en de resultaten van u centraal staat. In de lessen hangt een informele en prettige sfeer. Deze maatwerktrajecten worden op zowel Alfa A, Alfa B als Alfa C niveau aangeboden. Na een gratis taaltoets bepalen we welk niveau het beste bij u past. U kunt eenvoudig een afspraak maken via het contactformulier.

De alfabetiseringstrajecten zijn een voorbereiding voor de inburgeringstrajecten.

Maatwerk

Lesplannen op maat passend bij uw situatie.

Lesrooster

Lessen zowel ´s ochtends, ´s middags, ´s avonds en in het weekend mogelijk.

Kosten

De exacte kosten van uw cursus kunnen wij bepalen als we weten wat uw niveau is en wat voor wensen u heeft. Maak een afspraak voor een gesprek en een gratis taaltoets voor het bepalen van de kosten.

Financiële hulp

Als u het lesgeld niet kunt betalen, denken we met u mee over een oplossing. Een betalingsregeling of een studielening bij de Overheid. Blijkt de cursus financieel nog steeds niet haalbaar en u wilt wel inburgeren, dan helpen we u met het zoeken naar een andere oplossing die wel bij u past.

Interesse? Maak dan een afspraak voor de gratis taaltoets.

Interessante links
www.naarnederland.nl
www.inburgeren.nl
www.rijksoverheid.nl/inburgering
www.blikopwerk.nl/inburgeren
www.duo.nl
www.lezenenschrijven.nl
www.bijcorrie.org
www.stichtinglov.nl

Klachtprocedure
Klachtenprocedure